Phoenix Criminal Lawyer
Vem väntar dig i skogen?

Var

Lajvet kommer att äga rum i södra Stockholm, runt Gladö scoutstuga i Huddinge söder om Stockholm, inom 1 timmes restid från Stockholms central med kommunala transportmedel och aningen kortare med bil. Vi kommer att vara utomhus i vacker svensk skog, och det kommer finnas ett antal små läger som man kan vandra mellan.

STUGAN OCH SOVBARACKERNA
Här finns information om stugan.

KOORDINATER OCH KARTA
+59° 10′ 55.70″, +17° 58′ 20.17″
Här finns en Google Maps karta för lättare navigering:

BIL
Ta Huddingevägen (226) söderut.
Sväg av vid Storängsleden (259) (Heter senare Lännavägen).
Sväng av höger på Gladövägen och strax efter ta första vänster in på Hökärrsvägen, sedan första höger in på Kvarnvägen. Kör kvarnvägen tills den slutar och övergår i skogsväg vid en parkering. Lokalisera vägen med bommen – åk in där och kör vägen tills du kommer fram till Gladö scoutstuga. Släpp av folk och packning.

LOKALTRAFIK:
Ta pendeltåget till Huddinge station (Pendeltåg mot Södertälje, gå av i Huddinge – 15 minuter från centralen). Ta buss 709 kl 0905 mot Länna, gå av vid Hökärrsvägen (om du vill ha skjuts) eller Kvarnsjön (om du vill ta en trevlig sommarpromenad).

När

Incheck stänger 0945 på lördag morgon.

Alla deltagare förväntas vara klara att köra igång med första aktiviteten 1000 (ÄNDRAT) lördagen den 18e  augusti 2012, och spelet kommer sluta vid 2200. Det finns sängar för 30 personer – ta med luftmadrass om du kan. Vi tänkte ha en efterfest (i dräkt, förstås!) med mat och bastu och bad i den fina sjön. Behöver man åka hem och missa festen kan man förstås göra det vid 22.

Det är väldigt viktigt att alla deltagare är på plats i tid. Tror du inte att du kan komma i tid så rekommenderar vi att du hittar ett annat lajv att åka på. Finns det en chans att vi kan hjälpa dig att komma i tid – exempelvis genom att ordna sovplats i Stockholm eller liknande kvällen innan, så hör av dig till oss!

Utrustning

  • En dräkt som passar din roll – inklusive bra skor att springa i skog i. Kängor eller stövlar. Det är viktigare att du har bra skor än att de passar perfekt in i rollen. Tänk också på att vi har ett väldigt löst tema – steampunkinfluerat för människor och tämligen tidlöst för älvorna. Oljerockar är bra överplagg, och sydvästar är fina.
  • En klocka – snygga fickur är förstås allra bäst, men ta annars med ett diskret vanligt armbandsur som du då och då kan kolla tiden i.
  • En kompass (om du har en). Kan vara offig.
  • Inlajv-middag som kan ätas kall utan att tillagas och som passar din roll. Smörgås? Sockervadd? Går utmärkt att planera tillsammans med andra
  • Lykta för människoroller. Tom lite grumlig stor glasburk som vi arr kan göra till lykta medelst ljusstav för älvroller.
  • Sovsaker (efterfesten kommer väl sluta någon gång) och en handduk för bastun. (Badkläder får du förstås ha om du tycker att det känns bäst).

Anmälan

Anmälan görs på hemsidan, och kommer att öppnas upp i början av februari.

Det finns en hel del skriva roller baserade på roller i pjäsen – men också möjligheten att skicka in egna förslag som passar med de fyra gruppernas stämningstexter. Alla roller kommer att presenteras helt öppet på hemsidan – deltagare som inte vill veta saker om andras roller eller grupperingar får välja att inte läsa.

Avgift

Deltagaravgiften är 230 SEK.
Sista betalningsdag är 31 juni.
När man väl fått bekräftelse på att man har en plats på lajvet så sätts pengarna in på Handelsbanken. Clearing 6168. Konto 509 855 288. Märk inbetalningen med ditt namn.

I deltagaravgiften kommer lunch för lördagen, festsnacks och en enkel frukost på söndagen ingå. Middagen på lördagen kommer att ske in-lajv, och den får deltagare planera själva. Tanken är att använda middagen som ett sätt att uttrycka sin karaktär – karaktären har ju vetat att man ska ut i skogen, och packat med sig mat.

Utskickade nyhetsbrev
…Finns att läsa här
Nyhetsbrev – mars
Nyhetsbrev – april
Nyhetsbrev – maj
Nyhetsbrev – juni
Nyhetsbrev – juli
Nyhetsbrev – augusti